29.8.12

Härlig känsla

Inspiration, inspiration, inspiration! Åh så längesedan det var jag kände det där ruset av lycka! Det som infinner sig då man hittar inspiration vart man än vänder sin blick. Jag är inne i en sådan period nu... Idag har jag inte bara varit på första passet på ashtangayogan jag ska gå på i höst (wow säger jag!), utan också varit och klippt mig hos duktiga Linda. Hennes salong är en underbar oas och jag har fått förmånen att vara med och inreda en l i t e n del av den, då hon köpte sina tapeter av mig. Trist att jag inte fotade litegrann hos henne, för där pratar vi om ett härligt ställe. Jag lovar att göra det nästa gång jag besöker henne. Och jag lovar mig själv att måla ännu fler tavlor efter att jag besökt henne. Hennes egna tavlor är fantastiska och jag blev verkligen taggad att fortsätta måleriet (som jag faktiskt ägnat mig en del åt i sommar). Jag har ett par vänner i min omgivning som väntar på egna exemplar dessutom...


Jag konstaterar helt klart att jag dras till peace-märken... Och i vanlig ordning svartvitt. I en kombination av färg, naturligtvis. Jag kan ju aldrig vara utan alla vackra färger, som ökar vårt välbefinnande flera gånger om. För ni vet väl att det är så? Att våra energier höjs och blir starkare när vi omger oss av färger? Jag satt på en uteservering idag, på trästolar, och filosoferade. Helt vanliga väderslitna trästolar med en ram i stål. Ni vet säkert vad jag menar. Ett annat parti av uteserveringen hade färgglada möbler i orange, rosa, gult och limegrönt. Jag tittade på våra stolar och sedan på deras. Sedan föreställde jag mig hela uteserveringen med enbart de trista trästolarna och tittade sedan åter på de färgglada möblerna. Och jösses så mycket bättre det kändes i kroppen med lite färg!


Det var ett litet sidospår om färg... I lillens rum planerar jag att göra en tavla digitalt, med texten till den sång jag skrev till honom och sjöng på hans dop. Ett fint minne att ha det minnet nedskrivet och ständigt närvarande, och dessutom ord som är lika sanna och viktiga varje dag i hans liv. Tänkte visa er lite bilder från hans rum framöver! Tills dess får ni hålla tillgodo med den här.

Bilder: Weekday Carnival

Inga kommentarer:

Besökare