23.9.10

Livets goda


För snart två veckor sedan, gifte sig min fina vän och hennes sambo. Det var ett enkelt bröllop, precis som de ville ha det! Vi hade planerat en trerätters middag för dem, dagen efter bröllopet. Maten blev fantastiskt god och vi åt så magarna stod i fyra hörn. Till förrätt åt vi Creme ninon, och till varmrätt serverade vi ugnsbakad lax med risotto och färsk sparris.

Sedan var vi tvungna att vila oss lite innan efterrätten, som var så ofantligt god! Så god att vi inte kunda låta bli att svänga ihop en i fredagskväll, och ta med till kräftskivan i lördags. Här hittar du receptet på denna makalöst goda cheesecake med vit choklad. Vi har däremot skippat topping med creme fraiche - jag kan verkligen inte förstå hur det skulle kunna vara gott på? Första gången toppade vi med hjortron och andra gången med jordubbar. Perfekta kombinationer bägge två.

Inga kommentarer:

Besökare