6.10.09

I väntans tider


Amen tjenixen! Ännu en dag i paradiset! Kom att tänka på min gamla favorit Sally. Sally Santesson. Det var tider det - inte med idiotkomiker som den där Mede som bara är gapig, skrikig och inte ett skit rolig.

Kan man liksom gör annat än dra på mungiporna när man ser denna underbara människa på rullskridskor. Jag tror faktiskt att jag har en Sally nånstans inom mig. Obotligt dålig timing och väldigt mycket envishet.

Just nu tycker jag att livet känns mest som en transportsträcka. Jag är alltid så full av energi och liv men nu finns det bara en sak i min hjärna. Semester. Det är fyra veckor och tre dagar till vi flyger väldigt långt bort och jag tror fortfarande att det är en dröm att jag ska få se alla de här platserna, som hittills bara varit exotiska namn på drömska öar.

Under tiden gör jag mitt bästa för att fylla tiden med saker som fyller mitt energikonto. Träning och promenader till exempel. God mat och gott vin med min kära. Träffa familjen och prata med systrarna. Åh, suck jag längtar efter ledighet.

Inga kommentarer:

Besökare