9.2.10

Utförsäljning

Godmorgon. Idag är jag uppe med tuppen (och till och med lite innan honom). Förra veckan skrev jag att det kommer att hända en hel del på jobbet. Och nu är det dags.

Butiken jag jobbar i är 10 år gammal i april och den har länge varit i behov av att renoveras. Nu är det äntligen dags, efter några års väntan. Igår hade vi stängt och märkte hela butiken för den stora utförsäljning som börjar idag. Klockan 8.00 drar vi upp grinden för våra Clubmedlemmar och 10.00 för vanliga kunder.

Nästa söndag kommer vi att stänga butiken helt och inte öppna igen förrän den 25 mars. Då med dunder och brak, en ny superfräsch butik, som även kommer bli annorlunda ytmässigt. Med skräckblandad förtjusning ser jag fram emot detta megaprojekt, som kommer innebära en väldans massa jobb, men också en härlig utmaning att sätta tänderna i. Fram för allt ska det bli helt fantastiskt att få jobba med ny inredning!



De gamla runda borden, kommer att ersättas av nya, större kvadratiska, med flera nivåer, där man även kan placera större skyltdockor (torsos). Golvet blir i mörk sten.

Dockorna är faktiskt helt nya, de dök upp för ett tag sedan. De pyttesmå Pieces-panelerna (för accessoarer) kommer att ersättas av en stor Pieces-avdelning till vänster om kassan.

De gamla provrummen som knarrar och gnäller blåser vi ut helt och placerar på annan plats i butiken.

Inga kommentarer:

Besökare