15.9.11

Med risk för att bli lynchad

Okej, jag vet att det finns vissa därute som vill skjuta mig när jag skriver detta. Men jag längtar faktiskt lite till julen! I år blir det första julen i huset som vardagsrummet är klart, så därför känns det äntligen lite roligt att pynta och fixa. Vi har inte haft gran i någon bostad under våra år tillsammans, så kanske får det bli premiär i år? Dock är det plastgran som gäller eftersom jag är allergisk. Men håll med, blir ni inte lite sugna när ni ser dessa underbara bilder?

Den stickade värmeljussockan är ju helt underbar! Sista bilden får mig att inse att jag ska fynda ännu fler värmeljushållare i mässing än jag redan har. Åh, jag känner doften av nejlika, risgrynsgröt, julbak, glögg och skinka! Jag hör julmusik och en gnistrande brasa bara jag tänker på det. (Eh, ja den sista detaljen blir ju svår att få till i ett hem som saknar öppen spis, men det viktiga är ju att man har känslan).

Bilder: The Style Files

2 kommentarer:

jess sa...

Nej för mig är det inte alls kontsigt! Jag var likadan förra året.. Värst i november när jag ville få upp julgran och adventsstjärnor men kände att det var liiiite för tidigt. Frågade efter glögg i vår närbutik i slutet av oktober :)

Förresten, tänkte på dig när jag såg dessa påslakan:
http://www.ahlens.se/inredning/badd/index.html#showAll
De påminner lite om tapeten du la upp härom dagen.

Hoppas allt är bra!
Kramar

jess sa...

Lyckades nog inte med länken? Kilimanjaro heter bäddsetet iallafall..

Besökare