4.9.11


Saker man kan göra en söndagkväll klockan halv tio, är att sitta i soffan och se en film. Eller kanske göra sig redo för att sova. Men man kan också börja möblera om sovrummet. Vi skulle bara bädda rent sängarna, men så gjorde vi slag i saken - vi har tänkt flytta sängen en hel evighet och för en och halv timma sen drog vi igång.

Men ni vet hur det är, det ena drar med sig det andra och man upptäcker damm på ställen man inte visste fanns, man passar på att göra finjusteringar på sängarnas höjd. De där tassarna som inte fanns när vi ställde in sängen och som ersattes av hopvikta Kleenex "så länge", passade vi passa på att fixa nu. Sen blev inte sängen rak när vi skruvat om skenorna och precis när vi nu nästan var klara. Ja, då tog batteriet i skruvdragaren slut. Klockan är elva och sängen är fortfarande inte bäddad. Men på en ny plats, och varenda utrymme i sovrummet är dammsugit och våttorkat - effektivitet en söndagkväll är inte att underskatta!

3 kommentarer:

Gilla Yoga sa...

Ha ha ha, det låter som något jag skulle kunna dra igång! Ungefär så inleddes vår köksrenovering light för några år sedan. Efter ett kalas fick jag nog av att köket var så fult så jag började riva ner tapet en lördagskväll och ja, sedan var det bara att ta tag i renoveringen =)

Kram!!

Johanna sa...

Ni är ju bara för underbara<3

Johanna sa...

Ni är ju bara för underbara<3

Besökare