3.2.09

Addicted?



För knappt ett år sedan, köpte jag en ny mobil, som jag inte blev särskilt bra kompis med. Jag använde den i någon månad, men sedan plockade jag fram min gamla igen. Mycket ekonomiskt, eller hur?

Men den sista tiden har min gamla telefon totalstrejkat och stängt av sig varannan minut, så jag fick plocka fram den jag köpte förra året. För några dagar sedan hade jag väldigt tråkigt och spanade igenom vilka spel som fanns i den. Och upptäckte The Sims 2. Jag minns att mina bägge systrar spelade detta jämt när de var mindre. Så jag skapade en egen Sims och började spela. Och blev lite smått beroende på ett par dagar. Men. Så upptäckte min darling vad jag höll på med. Och han började ju genast lägga sig i.

"Nej, gör inte så. Du får inte va så feg. Flirta lite med den där Ben nu då. Nej! "Skvallra" inte med honom, prata lite "Love" och sen ska du trycka på "Kiss"."

Jaha. Och sen när blev han en sån specialist på det här spelet?

Igår orkade jag inte med honom, så vid halv elva gav jag honom mobilen. Sen somnade jag i soffan och vaknade till när han med jämna mellanrum triufmerade alla bra "trick" han kommit på.

"Haha, jag vet hur man äter utan att det kostar pengar. Man dricker vatten ur handfatet".

Klockan halv två väckte han mig för att vi skulle sova. Han hade alltså spelat i tre timmar. Upptäcker att iTunes är öppet i datorn och ser att han gått in och kollat hur man laddar hem Sims till iPhone. Det var nog inte särskilt smart att jag började spela. Nu lär väl människan inte vara kontaktbar på en månad. Vem var det egentligen som var beroende?

Inga kommentarer:

Besökare