23.2.09

Ångest

I helgen har jag lidit av svår beslutsångest. Jag ångrar ännu ihjäl mig att jag inte köpte ett par skitsnygga Vagabondskor med fransar, som fanns på Nilson i Malmö. Jag räknade kallt med att de skulle finnas överallt - nu hittar jag dem ingenstans. Mitt enda hopp nu, är min kontakt på Vagabond. Hon är dock fullt upptagen med att åka Vasaloppet i skrivande stund. Så jag får lugna mig ett par dagar. Lycka till i loppet förresten, jag tycker att nio mil låter sjukt långt...men du kommer garanterat klara av även det!

Beslutsångest hade jag även när jag igår tvingades välja mellan dessa två skor. Fred Perrys "conversevariant" och Converse-modellen All Star Light. Den ena är snygg och lite mer classy, den andra är cool och rockig.Fred Perry, grymt snygga...


Converse All Star Light. Också grymt snygga.
Och vinnaren blev.....sistnämnda! Jag bestämde mig för att jag är mer cool än classy, haha. Sen tänkte jag köpa svarta skosnören så jag kan göra skon lite mer diskret om jag känner för det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill ha Fred Perry skorna! Tror du valde rätt gällande Converse =) Kan du inte lägga ut lite hus & renoveringsbilder?

Maria sa...

Jag är lite kluven när det gäller att lägga ut bilder på huset. Det känns lite för privat - det jag lägger ut handlar ju bara om mig - skulle jag lägga ut huset handlar det om andra också. Jag har bjudit på någon liten glimt här och var hittills - vi får se hur mycket mer det blir ;-)

Besökare